(untitled) (Zbornik radova (Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci), 2023)
Predstavljeno je istraživanje koje je provodeno u okviru znanstvenog-razvojnog projekta UNIRI INOVA „Inovativni priključak za spajanje konstrukcijskih elemenata od tankostijenih čeličnih C-profila“. Cilj projekta je pružiti bolje razumijevanje o ponašanju komponenti inovativnog priključka za spajanje elemenata od tankostijenih čeličnih C-profila.