(untitled) (Zbornik radova (Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci), 2020)
Rad obuhvaća parametarsku studiju i primjenu nelinearne metode N2 za ocjenu potresnog ponašanja četverokatne i osmerokatne armiranobetonske okvirne konstrukcije. U istraživanju su korištene tri raspodjele horizontalnog opterećivanja konstrukcije potresnim silama: trokutasta (linearna), jednolika i modalna. Također, istražen je utjecaj P-Delta učinka na ponašanje promatranih konstrukcija.